Online - Uzaktan Eğitim

Bilişim teknolojilerinin kaçınılmaz bir ihtiyaç hale geldiği yüzyılımızda  eğitiminde yeni ve yaratıcı modellerin arayışını da beraberinde getirmiştir.  Sürece hakim olmak ve yönetebilmek, teknolojiden en iyi şekilde yararlanmak için öğretmen ve öğrencilerimizin  bilgilerinin güncellenmesini hedefledik.  Bu amaçlar hizmetiçi kurslardan faydalanmak  ve ortak projeler üretmek istedik.

Pandemi döneminde önemi daha da artan uzaktan eğitim konusunda hazırladığımız OUR NEW LEARNING INNOVATIVE NETWORK FOR EDUCATION İSİMLİ projeyle Bilişim Teknolojilerinin ve yenilikçi yaklaşımların etkin kullanılması sağlayacağız. Öğretmen ve öğrencilerimiz Türkiye ve dünyadaki uygulamaları daha yakından tanıma şansı bulacak.

27-01-2024

Yayın: 27.01.2024 - Güncelleme: 27.01.2024 15:39 - Görüntülenme: 53