Tübitak

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca LİSE öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Teknolojik Tasarım ve Tarih alanlarında ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenmektedir.

47. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında  okulumuzdan danışmanlığını Tarih öğretmeni Özlem Canarı ve Rehberlik Öğretmeni Emine KAMİLOĞLU´nun yaptığı iki projemiz:

1. GÜLAY SENA AKEL, CANSIN SAYGIN

("BAŞARILIYIM ÇÜNKÜ KENDİME GÜVENİYORUM" DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA ÖZGÜVENİN AKADEMİK BAŞARISIYLA İLİŞKİSİ ÜZERİNE LİSE ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA

2. SEVİL AYTAÇ, ECEM KAYA

(OLAĞAN ÜSTÜ FELAKETLERDEN SONRA PSİKOSOSYAL DESTEK)

ön elemeyi geçerek Bölge Sergisine davet edilmişlerdir.

Yayın: 29.10.2015 - Güncelleme: 27.01.2024 17:47 - Görüntülenme: 1674

Tübitak,