AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi

Etiket Sonuçları: ERASMUS

Nis

Okulumumuzdan iki öğretmenimiz Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2023-2024 Okul Eğitimi kapsamında 14-20 Nisan tarihleri arasında Budapeşte ve Bükreş’de  işbaşı gözlem hareketliliğine katılmıştır.

Şbt

2019 Teklif çağırısı ile kabul edilen projemiz Türkiye, Romanya, Yunanistan, Litvanya, İspanya, Portekiz olmak üzere 6 ortaklı bir projedir.

Şbt

2023-2024 ÖĞRETİM YILI

NAZİLLİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

ERASMUS PROJELERİNE ÖĞRENCİ SEÇİMİ SINAV DUYURUSUDUR

Ock

‘Kağıt Üzerinde Oynanan Zeka Oyunları’ isimli eTwinning projesinde okulumuz kurucu ortaklar arasındadır.

Ekm

2015 yılında Sosyal Bilimler lisesi olarak Ortaklarımız olan olan Fransa ‘nın koordinatörlüğünde, Norveç ve Almanya ile birlikte  başvuru yaptığımız Faces and Challenges of Europe ,Avrupa Birliğnce onaylanmış ve ilk olarak ülkemizde yapılan hazırlık toplantısı ile faaliyetlerine başlamıştır.