May

Okulumuz öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvalarda dereceler elde etti.

Nis

Okulumumuzdan iki öğretmenimiz Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2023-2024 Okul Eğitimi kapsamında 14-20 Nisan tarihleri arasında Budapeşte ve Bükreş’de  işbaşı gözlem hareketliliğine katılmıştır.

Nis

Okulumuzun 2 Nisan  Salı günü  düzenlediği iftar yemeğinde öğretmen ve öğrenciler bir araya geldi.

Şbt

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi olarak 2 bildirimizle VIII. Ulusal Lise Öğrencileri Sempozyumuna katılım sağladık.

Şbt

15.02.2024 Perşembe günü saat 14.00'da Tübitak Bilim Söyleşileri projesi kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyesi Kübra Vural Özbey'in konferansına katıldık. Okulumuz tarafından Belediye Tiyatro Salonunda hazırlanan program 11.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Şbt

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Afete Hazırlık Kulübü olarak 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde ölen şehitlerimiz için anma töreni düzenlenledik. Törende Anda Arama Kurtarma ekibinde görev alan ve 6 Şubat’ta sahada çalışma yapan okul müdür yardımcımız Bilal Gürbüz yaşadıklarını ve deneyimlerini bizlerle paylaştı. Afete Hazırlık Kulübünün hazırlamış olduğu videolar izlendi. İkinci deprem saatinde (13.26) okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatın başarıyla sonuçlanmasının ardından deprem çantası tanıtımı yapıldı. Afete Hazırlık Kulübü olarak depremde hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Şbt

14 Aralık 2023 Perşembe günü 11A sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Roman Kahramanları Etkinliği gerçekleştirdik.

İstanbul Edebiyat Festivali

“Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Romanı Romanların Aynasında Türkiye”

Şbt

Okulumuz Dilek Yarımadası Milli Parkında  çevre temizliği yaptı.

Projede, denizlerin temizliği konusunda çevre bilinci oluşturmak hedefleniyor.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI

NAZİLLİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

ERASMUS PROJELERİNE ÖĞRENCİ SEÇİMİ SINAV DUYURUSUDUR

Teknofest okulumuzu uçurdu

Ara

Harika bir NASBUF etkinliğini daha gerçekleştirdik.

Ara

“Haklarımı da Sorumluluklarımı da Biliyorum” adlı projemiz Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yerel projeler kapsamında yürütülmektedir.

10 - 17 Aralık İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında

ADÜİnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yavuz Kılıç tarafından

"Demokrasinin Koşulu Olarak İnsan Hakları" konulu konferans verildi.

Tarih: 14.12.2023

Yer  : Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu