Etiket Sonuçları: proje

Şbt

15.02.2024 Perşembe günü saat 14.00'da Tübitak Bilim Söyleşileri projesi kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyesi Kübra Vural Özbey'in konferansına katıldık. Okulumuz tarafından Belediye Tiyatro Salonunda hazırlanan program 11.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Şbt

2-3 Aralık tarihinde okulumuzda NASBUF'23 mini etkinliği düzenledik.

Ock

‘Kağıt Üzerinde Oynanan Zeka Oyunları’ isimli eTwinning projesinde okulumuz kurucu ortaklar arasındadır.

TwinSpace

ONLhttps://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning/projects/online-our-new-learning-innovative-network-education-0/twinspaceINE-Our New Learning Innovative Network for Education

Ock

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesinin İtalya koordinatörlüğünde Slovenya, Litvanya ve Hıratistan ile birlikte hazırladığı ‘’Connect-enjoy mountains & learning outdoors’’ isimli Erasmus K229 projesi 21860 Euro’luk hibe almaya hak kazandı. Doğa eğitimini konu alan proje iki yıl sürecek.

Ock

Bilişim teknolojilerinin kaçınılmaz bir ihtiyaç hale geldiği yüzyılımızda  eğitiminde yeni ve yaratıcı modellerin arayışını da beraberinde getirmiştir.  Sürece hakim olmak ve yönetebilmek, teknolojiden en iyi şekilde yararlanmak için öğretmen ve öğrencilerimizin  bilgilerinin güncellenmesini hedefledik.  Bu amaçlar hizmetiçi kurslardan faydalanmak  ve ortak projeler üretmek istedik.

Ock

Bakanlığımızca yayınlanan ‘Proje Okulları Yönetmeliği’ doğrultusunda okulumuzda durum analizi yaparak öncelikler belirlendikten sonra  sorun olarak tesbit ettiğimiz alanları projelerle iyileştirmeye çalışıyoruz. Projelerin yazılmasında kendi ihtiyaçlarımız, okul gelişim planı, İlçe ve İlimizin  hedefleri, 2023 Eğitim vizyonu, AB öncelikleri, göz önünde bulunduruyoruz.

Ock

2015 yılında Sosyal Bilimler lisesi olarak Ortaklarımız olan olan Fransa ‘nın koordinatörlüğünde, Norveç ve Almanya ile birlikte  başvuru yaptığımız Faces and Challenges of Europe ,Avrupa Birliğnce onaylanmış ve ilk olarak ülkemizde yapılan hazırlık toplantısı ile faaliyetlerine başlamıştır.

Ara

“Haklarımı da Sorumluluklarımı da Biliyorum” adlı projemiz Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yerel projeler kapsamında yürütülmektedir.

Ara

10 - 17 Aralık İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında

ADÜİnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yavuz Kılıç tarafından

"Demokrasinin Koşulu Olarak İnsan Hakları" konulu konferans verildi.

Tarih: 14.12.2023

Yer  : Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu

Kas

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi olarak öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz ve personelimizin Sağlıklı Beslenme  ve Hareketli Yaşam konularındaki farkındalık düzeylerinin arttırılmasına ve eksik  olan bilgilerin tamamlanmasına yardımcı olmak,  beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlıklarında  pozitif yönde değişim sağlanmasına  yönelik çalışmalarda bulunmaktır.

‘OKULUM BİRİNCİ YARIŞMASI’, BAHÇE VE KANTİN KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİSİYİZ